top of page

Domaine Naturiste Le Clos Barrat zoekt een dynamische stagair(e) / jobstudent(e) M/V /medewerker 15


We zijn een kleine gezellige naturistencamping in het zonnige Occitanie, de Lot streek, tussen de wijngaarden en kleine dorpjes in het zuidwesten van Frankrijk.

Voor seizoen 2018 zijn we op zoek naar enthousiaste, zelfstandige en flexibele jobstudenten, stagairs en vakantiemedewerkers M/V (vakantiemedewerkers op vrijwillige basis) die minimaal 4 weken maar nog liever 8 weken of langer beschikbaar zijn.

Het is belangrijk dat je naturist bent, van de natuur en de eenvoud houdt. Tijdens het werk zal je om verschillende redenen (hygiëne, veiligheid), soms gekleed zijn. Daarbuiten verwachten we van je dat je zoveel mogelijk naturist bent. Voel je niets voor naturisme, dan is het niet verstandig om te solliciteren. De minimale leeftijd is 18 jaar. In het seizoen is het druk en intens werken. Je werkt 36 uur per week daarnaast heb je vrije tijd om te genieten van de zon, de omgeving en alles wat onze camping te bieden heeft. Voor hardwerkende jobstudenten voorzien we een naast het verblijf ook een enveloppe met aangepaste inhoud. Je bent enthousiast, dynamisch, flexibel, discreet en vriendelijk. Je kan rustig, goed en zelfstandig samenwerken. Je spreekt wat Frans en/of je kan je in het Engels verstaanbaar maken. Een verzorgd uiterlijk en een vriendelijke uitstraling is belangrijk.

Concreet zoeken we jobstudenten/stagairs/medewerkers op vrijwillige basis voor volgende taken. Onderhoud van het sanitair, terras etc. , hulp in de keuken en bij de afwas, restauratie, kleine onderhoudswerken op het terrein, animatie en sport. Ben je even op zoek naar rust, een andere mooie omgeving en heb je graag iets te doen... wat weerhoud je dan? Heb je interesse, stuur dan zo snel mogelijk, het liefst voor 8 januari 2018 een e-mail met je motivatie en korte beschrijving van jezelf naar info@leclosbarrat.fr. Graag horen we in welke weken je beschikbaar bent en of je eigen vervoer / onderdak hebt.. Stuur een recente foto mee en noteer kort je kwaliteiten. Natuurlijk kan je ook met al je vragen bij ons terecht. We hopen je dan te ontmoeten op de vakantiebeurs te Utrecht of rond die periode voor een kennismakingsgesprek.

Naturistische groeten, Yolanda en Johan Team Le Clos Barrat

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page